25 November - Stockholmsgäst

I helgen har jag haft fina Amanda boende hos mig. Hon kom hit i fredags kväll och vi åkte direkt hem till mig, åt mat, drack kaffe, pratade och började kolla på Harry Potter 1.
Jag sov länge på lördagen och vaknade av att Amanda låg och läste bredvid mig. Framåt eftermiddagen gick vi och köpte pepparkaksdeg & glögg och sen gick vi hem för att baka med min bror. På kvällen drack vi glögg och åt pepparkakor med ädelost samt såg klart Harry Potter, extremt mysig dag.
 
 
 
 
Idag åkte vi in till Magasin 11. Där mötte vi Anton och Henrik, även Samuel kom förbi en stund, drack kaffe och skrattade. När Magasin 11 stängde gick vi vidare till Haga där vi satte oss på ett fik en stund innan vi åkte mot centralen för att vinka av Amanda vid sitt tåg.
 
 
Magasin 11 är inte bara ett mysigt fik med gott kaffe utan också en väldigt fin affär.
 
Alltså dessa gull.
 
Det känns väldigt bra att jag och Amanda träffats så ofta det senaste, för hon är så smart, klok och fin. Även om jag helst av allt önskar att vi delade stad.
 
xoxo

20 November - Hösten

Var och hämtade upp bilder idag efter skolan, de var från en engångskamera jag använt från slutet av augusti till nu i stockholm på höstlovet. 
 
Den 30:de Augusti bjöd Adina på orientalisk fest, kvällen var (även fast mycket culture appropriation) väldigt lyckad och alla var så himla fina. Även om slutet var något kaos.....
 
Sofie var extremt mycket babe.
 
Finaste Kajsa o Ellen 
 
 
Gabriel, Mathilda o Michelle
 
Mina älsklingar, Ellen, Sofie, Zoe, Kajsa och Samuel, i haga efter vi fikat på favorit cafét Husaren.
 
Åkte till Örebro och träffade min fina Zahra.
 
I mitten av September kom Philip o Amanda hit över en helg, önskar att dom bodde närmre så vi kunde ha det såhär bra oftare. Denna bild är från fredagen, och på lördagen tog vi tre med oss Henrik och åkte till Amanda i Borås.
Vi var och såg Navid Modiri & Gudarna, åt pizza, drack vin och mådde extremt bra.
 
 
 
 
 
 
Sen blev det höstlov och jag åkte, som ni vet, till stockholm. På bilden här nedanför är bara några av alla fantastiska människor jag var med under veckan.
 
 
Och på fredagen, sista kvällen, firade vi halloween. 
 
 
xoxo
 

11 November - Nu är det slut!

Trivs äntligen med bloggdesignen nu och det är för att min fantastiska vän Zahra har gjort den! Är verkligen extremt nöjd (tack tack tack igen) och vill ägna några sekunder åt att hylla de små bilderna/texterna här till höger!
Tycker ni ska kolla in Zahras blogg också, då den är helt fantastisk. Har länkat den här i inlägget och även till höger under Fantastiska Bloggar. Nu är allt som saknas en header och en ordentlig avatar och det ska jag ta tag i så fort jag kan! 
 
När jag ändå håller på med ett inlägg tänkte jag passa på att länka Bianca Kronlöfs senaste video, vet ni inte vem hon är har ni absolut missat något. Titta på videon och dela era historier!
 
 
 
xoxo

9 November - Sushi i Borås

Idag tog jag bussen till Borås för att träffa Amanda. Vi titta runt lite i olika affärer men gick ganska direkt för att äta sushi, Amanda var supergullig och bjöd.
 
 
 
Vi gick sedan vidare till ett supermysigt café där vi drack kaffe, pratade och jag fick det igen konstaterat hur smart och fantastisk Amanda är. Sen var det tyvärr dags för henne att åka och jobba så jag tog bussen hem igen.
 
(Zahra håller på att hjälpa mig med min design nu så någon gång under de närmsta dagarna kommer det äntligen blir ordning här på bloggen. Har sett att den ser väldigt konstig ut när man trycker sig bort från startsidan men sen har jag heller aldrig riktigt trivts med denna design)
 
xoxo
 

8 November - Secret Love

För ett tag sedan fyllde min vän Sofie 17 år. Jag mötte upp henne, Kajsa, Ellen och Zoe på Condeco där vi firade med brunch, pratade och hade det väldigt mysigt. Efter ett tag anslöts sig Samuel, men då började det bli dags för de andra att åka hemåt, så jag, Sofie och Samuel åkte vidare till Världskulturmuseet. 
 
Vi var på en jättebra utställning om sexuallitet, identitet och normer i Kina.
 
 
 
 
xoxo
 
 
 

3 November - Stockholm

Igår kom jag hem från Stockholm, där har jag spenderat hela mitt höstlov med helt fantastiska människor. Har varit ganska dålig på att fota men tänker ändå göra ett inlägg och blanda lite bilder både från kamera och mobil.
Jag har bott i Tumba (förutom första natten då jag sov hos Amanda)  hemma hos Sara tillsammans med, Philip, Albin och Tassos, men under veckan har det kommit och gått folk lite hela tiden. 
 
Här är finaste Sara och Towe någong gång i början av veckan, dansandes på stan.
Philips bild ifrån söndagen
 
Andreas, Tora och Jesper. En av de två gånger vi befann oss på Naturhistoriska.
Amanda
 
Ida, Zahra och Philip. 
Så vackra att det gör ont i magen.
Amanda älskling. 
 
 
Fina Clara.
Zahras bild på oss inne på monki.
 
Hade egentligen kunnat göra ett inlägg med bara bilder på Ida för hon är så vacker och fotogenisk men de bilder jag har räcker inte till.
 
Sista natten hade vi halloweenfest hos Sara, här är två (något onyktra) bilder på mig och Ida med och utan mask (vi var som ni säkert förstår Pussy Riot). Kvällen var extremt lyckad och ett väldigt bra avslut på en helt fantastisk vecka. 
 
Har inte ens fått bilder på hälften av alla jag träffade under veckan, men om ni går in på de bloggar jag har länkat här i inlägget kommer även de lägga upp bilder!
 
xoxo